De uitvaart

Contact

De uitvaart

Contact

Begeleiden en ondersteunen voor, tijdens en na de uitvaart

Het overlijden en afscheid nemen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. In een korte tijd moet er veel worden geregeld en veel keuzes worden gemaakt. Hierin begeleid en ondersteun ik u professioneel en met aandacht. Dit doe ik door te luisteren naar uw wensen. In deze periode waarin emoties en herinneringen overweldigend kunnen zijn, reik ik ideeën aan die passen bij uw wensen en onderzoek ik de mogelijkheden om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Samen zorgen voor een mooie en waardige uitvaart

Als professioneel uitvaartverzorger en ervaringsdeskundige kan ik me goed verplaatsen in uw situatie en dat wat u nodig heeft staat voor mij centraal. Ook als u even behoefte heeft aan niets of een moment voor uzelf. Ik neem voor u de regie in handen zoveel als u dat wilt.

Ik informeer u over de mogelijkheden voor de begrafenis of crematie en zorg ervoor dat u weet welke keuzes er gemaakt moeten worden en wat u te wachten staat. We bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden en ideeën. U bent zelf degene die de keuzes maakt die passen bij uw wensen voor de uitvaart. Kortom: ik ontzorg u door het afscheid en de uitvaart in goede banen te leiden, vanaf het verzorgen van uw dierbare tot aan het gesprek na de uitvaart. Met als doel een mooi en passend afscheid waar u met warme gevoelens aan terugdenkt.

Een afscheid zoals u dat wilt

Elk afscheid is uniek en kan ingevuld worden op vele manieren. Het meest belangrijke is dat u afscheid neemt op de manier zoals u dat wilt met een mooie en waardige uitvaart. Of dat nou klein, liefdevol en intiem of groter en meer uitgesproken is, samen zorgen we voor de uitvaart die voldoet aan uw persoonlijke wensen en past bij uw budget.

Wat te doen na een overlijden

Na het overlijden van uw dierbare hoeft u niet overhaast te handelen. Misschien wilt u nog even alleen zijn met uw dierbare of eerst familie en vrienden op de hoogte brengen. Luister hierin naar uw gevoel. Als u zover bent neemt u contact op met uw huisarts of dienstdoende arts, die het overlijden officieel vaststelt. De arts vult ook de overlijdenspapieren in.

Zodra de arts geweest is belt u mij op het telefoonnummer 06 4089 4000. Ik ben dag en nacht voor u bereikbaar. We plannen samen een afspraak en tijdens dit eerste bezoek luister ik in alle rust naar uw verhaal. In de dagen tot de uitvaart zullen we vaak contact hebben en bespreken we uw wensen, zal ik u vragen keuzes te maken met als afsluiting een mooie en waardige uitvaart.